Bestuursvergadering

Het bestuur is op 13 februari bij elkaar geweest en heeft het over een aantal zaken gehad. We hebben het onder andere over de volgende zaken gehad.

n.a.v. ledenvergadering van 3 september 2013:

In deze ledenvergadering is afgesproken dat we, om een eventueel tekort te dekken, een verloting zouden kunnen gaan organiseren. In de begroting 2013-2014 was nog een tekort geraamd van € 250. Door een extra verhoging van de contributie, vermindering van de huur aan het DOK (spelen in de Eeterie) en door minder uitgaven aan NOSBO, is het tekort geen € 250 maar € 50. Het bestuur vindt het tekort van € 50 op de begroting geen reden om een verloting te organiseren. Er komt dus dit seizoen geen verloting.

Meedoen nieuwe leden aan snelschaak en rapidcompetities:

We hebben besloten dat aspirant leden de rest van dit seizoen gratis mee mogen spelen in de rapid- en snelschaakavonden. Dit zal drempelverlagend werken voor mensen die eens een keer mee willen schaken en het kan zo bijdragen aan het werven van nieuwe leden. Het is een tijdelijke maatregel, die omgezet kan worden in een permanente regeling als dit goedgekeurd wordt op de volgende algemene ledenvergadering.

Website:

Maken van een website is 1 ding maar het up to date houden is een ander. Daar hebben we jullie hard bij nodig. We willen graag op dinsdag 25 februari voor het begin van het rapidschaken met jullie over de website praten. Zal hooguit een half uur in beslag nemen. Mochten er vragen zijn over de site dan kan je die op die avond stellen. Vooraf kan je natuurlijk ook je vragen of opmerkingen kwijt bij Jan of Boudewijn.

Jan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boudewijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.schaaklewenborg.nl