De nieuwe website deel 2

Wat eraan vooraf ging

Op 24 februari 2013 begon ik mijn stukje op de site van schaakclub Lewenborg met de woorden “wat eraan vooraf ging”. Daarin beschreef ik dat Jan en ik naar Roden waren geweest om kennis op te doen voor het maken van een nieuwe site. Het zou een versie van Joomla worden. Op de terugreis naar Groningen zei Jan dat Joomla een Content Management Systeem is. Ik was toen benieuwd of Jan na een tijdje nog steeds content zou zijn met het systeem.

 

 

Wat is er sinds die tijd gebeurd

Ik was in de veronderstelling dat je een site zo maar even in elkaar zou zetten maar….dat was een groot misverstand. Jan heeft hulp gekregen van Boudewijn en samen hebben ze de schouders er onder gezet. Er is ontzettend veel werk verzet door Jan en Boudewijn.

Samen hebben ze de nieuwe site ontwikkeld en het resultaat mag er zijn.

Blader door het menu en je komt van alles tegen; standen, wedstrijdverslagen, analyses en ook een heus forum. In dit forum geeft Boudewijn aan dat RTV Noord een blunder heeft begaan bij het maken van een item over de simultaan van Karpov in Fraeylemaborg. Lees op het forum wat hij ervan vindt.

 

Klaar en nog lang niet af

Nu de website klaar is begint het eigenlijk pas. De basis is gelegd en we moeten nu samen zorgen dat de site actueel blijft.

Als je een mooie partij hebt geef die dan door aan Jan of Boudewijn. Zij zullen zorgen dat het op de site komt. Ook leuke stukjes zijn natuurlijk van harte welkom. Wellicht heeft iemand een idee voor een nieuwe rubriek. Het kan allemaal.

 

Trots

Het antwoord op de vraag of Jan nog steeds content is kan hij wellicht zelf nog eens beantwoorden maar ik ben het in ieder geval wel.

Ik ben dan ook trots op de nieuwe site en ik wil Jan en Boudewijn dan ook heel erg bedanken voor het vele werk dat ze hebben verzet. Grote klasse.